Közvetítők fenntarthatósági közzétételei

Fenntarthatósági politika

A Biztosító megbízásából eljáró ügynök és többes ügynök függő biztosításközvetítő úgy integrálja a fenntarthatósági kockázatokat valamint a főbb káros hatásokat a biztosítási tanácsaiba, hogy információt tesz közzé a Biztosító fenntarthatósági politikájának elérhetőségéről.

Az egyes eszközalapok esetén a fenntartható gazdasági tevékenységekre vonatkozó uniós kritériumok figyelembevételére – a környezeti vagy társadalmi jellemzőkre vagy a fenntartható befektetésre –és a fenntarthatósági tényezőkre gyakorolt főbb káros hatásokra vonatkozó információk a pénzügyi termékekre vonatkozó szerződéskötés előtti és időszakos fenntarthatósági közzétételben szerepelnek.

A Biztosító fenntarthatósági politikája valamint az egyes termékek fenntarthatósági közzétételei megtalálhatóak a

https://www.alfa.hu/rolunk/fenntarthatosag.html

oldalon.

 

Átvilágítási politika

A Biztosító megbízásából eljáró ügynök, függő biztosításközvetítő az értékesíthető termékek vonatkozásában a biztosítási tanácsadása során úgy veszi figyelembe a befektetési döntéseknek a fenntarthatósági tényezőkre gyakorolt káros hatásait, hogy információt tesz közzé a Biztosító átvilágítási politikájának elérhetőségéről.

A Biztosító átvilágítási politikájára vonatkozó nyilatkozat megtalálható a

https://www.alfa.hu/rolunk/fenntarthatosag.html

oldalon.

 

Javadalmazási politika

A Biztosító megbízásából eljáró ügynök, és többes ügynök függő biztosítáközvetítő a Biztosító javadalmazási politikájának „Értékesítési érdekkonfliktusok kezelésére” vonatkozó részeiben foglaltak szerint nyújt információt a fenntarthatósági kockázatok javadalmazási politikába történő integrálásáról. A vonatkozó információkat a honlapján (https://www.alfa.hu/rolunk/fenntarthatosag.html) teszi közzé.

 

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább