Alfa OKÉ Lakásbiztosítás – a piacvezető lakásbiztosítótól, online, testre szabható

 • Bizonyítottan gyors és korrekt kárrendezés
 • Egyedi igényekre szabható biztosítási csomagok
 • Online szerződéskötés esetén akár 40% kedvezmény
Lakásbiztosítás online akár 40% kedvezménnyel

Kalkuláljon, és kösse meg online akár 40% kedvezménnyel

Közel 1 millió család minket választott – nem véletlenül.

Számos kár érheti otthonát és az otthonában tárolt ingóságait. Az Alfa OKÉ lakásbiztosítás – többek között – megtéríti Önnek a tűz, a robbanás, a különböző meteorológiai események, a betöréses lopás és rablás esetén keletkező károkat és további 47 választható kiegészítő biztosítással egyedi igényeire szabhatja az Ön számára tökéletes lakásbiztosítást.

 • Gyors és egyszerű díjszámítás
 • Kiegészítő biztosításokkal testreszabható
 • Csak azért fizessen, amire szüksége van
 • Online szerződéskötés esetén akár 40% kedvezmény

Alfa lakásbiztosítás

Hallgasson Ön is elégedett ügyfeleinkre!

Anonim értékelés
Az értékelés beküldve: 2023.02.06
Csak ajánlani tudom Mindenkinek. Mert, elégedett vagyok Vele!
Anonim értékelés
Az értékelés beküldve: 2023.02.03
Teljes körű lakásbiztosítás minden ingatlanhoz szükséges. Korábban is volt itt biztosításom és teljesen meg voltam elégedve.
Anonim értékelés
Az értékelés beküldve: 2023.01.16
Ne gondolkodjanak, minél előbb kössék meg!
Anonim értékelés
Az értékelés beküldve: 2022.12.27
Megbízható és kényelmes az online biztosítás kötés. Már volt lakásom az Aegon Biztosítónál, mindig rendelkezésemre álltak!
Anonim értékelés
Az értékelés beküldve: 2018.12.29
Mind a kárral kapcsolatban kapott informacióval 100%-ban megvoltam elégedve,mind a segítőkészséggel,amit pozitívan tapasztaltam.A telefonon folytatott beszélgetésünkben egyszerűen nem tudok és nem is akarok hibát találni! Tökéletes munkatársuk,tökéletes embercentrikus hozzáállás! 10 pont!!!
Anonim értékelés
Az értékelés beküldve: 2018.12.21
A kárrendezés a kárszakértő által közölt határidőben megtörtént.

Átlagosan 6 nap alatt rendezzük a károkat. Elég gyors, ugye?

Díjszámítás

Állítsa össze az Ön számára tökéletes lakásbiztosítást.

Ne fizessen olyanért, amire nincs szüksége, válassza azt, amire van!

 

Minden lakásbiztosításunk tartalmazza

Biztosítási esemény és tűznek minősül a terjedő képes, öntápláló lánggal való égés, izzás folyamata. További részleteket a tűz biztosítási eseményeiről a biztosítási szabályzatban olvashat.

Robbanás alatt a gázoknak és gőzöknek rombolással és hanghatással együtt járó hirtelen, rendkívül gyors energia felszabadulása értendő, melynek során két egymástól elválasztott térben létrejövő nyomáskülönbség az elválasztó elem helyzetének és szilárdsági tulajdonságainak egyidejű megváltozása következtében pillanatok alatt kiegyenlítődik.

Megtéríti a Biztosító a biztosított vagyontárgyakba közvetlenül becsapódó villám romboló és gyújtó hatására bekövetkező károkat.

Megtérítjük a villámcsapás indukciós hatása által az elektromos berendezésekben, felszerelésekben, vezetékekben, szerelvényekben okozott károkat is.

Biztosítási eseménynek minősül, ha a kockázatviselés helyén az 54 km/h sebességet elérő, vagy meghaladó szél a biztosított vagyontárgyakban kárt okoz.

Biztosítási eseménynek minősül, amikor 24 órán belül a 25 mm-nél nagyobb mennyiségű csapadékvizet mesterséges és természetes vízelvezetők elnyelni képtelenek, ezért a talajszinten áramló csapadékvíz a biztosított helyiségekbe ömölve a biztosított épületekben, illetve az ott elhelyezett, biztosított vagyontárgyakban kárt okoz.

Megtéríti a Biztosító a szabályzatban foglalt feltételek szerint azokat a rongálódási károkat, amelyeket a biztosított épületek tetőfedésében, homlokzatában, redőnyeiben, egyéb épülettartozékaiban, épület-felszerelési tárgyaiban, valamint az építményekben a jégverés vagy jégeső okoz.

Megtéríti a Biztosító azokat a károkat, amelyeket a biztosított épületek, építmények tetőszerkezetében vagy az építésügyi szabványok által végleges fedésként elfogadott anyagú és szakszerű technológiával megépített és karbantartott tetőfedésben a hónyomás okoz.

Megtéríti a Biztosító azokat a károkat, amelyeket a felszíni élővizek és az azokba nyílt torkolattal csatlakozó csatornák és tavak áradása az árvízvédelmi töltések, gátak átlépésével, árvízvédelmi szempontból védettnek minősített területen, a kockázatviselés helyén, a biztosított vagyontárgyakban, azok elöntésével okozott.

Biztosítási eseménynek minősül és megtéríti a Biztosító azokat a károkat, amelyeket a kockázatviselés helyén az MSK-64 skála 5. fokozatát elérő földrengés a biztosított vagyontárgyakban okoz.

Megtéríti a Biztosító a földfelszín alatti talajrétegek váratlan, lejtő irányú elcsúszása által a biztosított vagyontárgyakban okozott károkat.

Megtéríti a Biztosító a kő- vagy földomlás által a biztosított vagyontárgyakban okozott károkat.

Megtéríti a Biztosító azokat a károkat, amelyeket az ismeretlen üreg vagy ismeretlen építmény beomlása a biztosított vagyontárgyakban okoz.

Biztosítási eseménynek minősül, ha nem a Biztosított tulajdonában vagy használatában lévő jármű (légi jármű is), annak alkatrésze, rakománya az épületbe, építménybe való ütközéssel a biztosított vagyontárgyakban kárt okoz a kötvényen cím szerint feltüntetett kockázatviselési helyen.

Megtéríti a Biztosító, ha a kockázatviselés helyén idegen tárgy a biztosított vagyontárgyra kívülről rádől, és ezzel a biztosított vagyontárgyban kárt okoz.

Megtéríti a Biztosító azokat a károkat, amelyeket az ónos eső által megfagyott jég súlya vagy a növényzetre ráfagyott jég súlya miatt letörő vagy kidőlő növényzet (jellemzően fák) a biztosított tetőszerkezetekben, csatornákban, külső épület-felszerelési elemekben – kivéve napkollektor –, illetve építményekben okoz.

Megtéríti a Biztosító azokat a károkat, amikor a hirtelen megenyhülő időjárás miatt felolvadó hóból és jégből keletkező olvadékvizet az átfagyott talaj nem képes elvezetni, aminek következtében összegyűlő olvadékvíz a talajon áramolva kívülről bejut a biztosított helyiségekbe és a biztosított épületekben, illetve az ott elhelyezett, biztosított vagyontárgyakban kárt okoz.

 

Kiegészítő (választható) kockázatok

Az értéktárgyak, ingóságok gyakran betörés, rablás, esetleg rongálás célpontjaivá válnak. E szolgáltatás választásakor az egyik leggyakrabban előforduló kockázat következményei enyhíthetők. A térítés lehetővé teszi az eredeti állapot helyreállítását, az értékek pótlását.

Megtéríti a szabályzatban meghatározott különböző vezetékek, valamint a vezetékre kapcsolt háztartási gépek kárait. Például: a vezetékek dugulása, a nyitva hagyott vízcsap miatt kiáramló víz okozta károkat, az elhárításhoz szükséges feltárás és helyreállítás költségeit. További részletek a biztosítási szabályzatban.

Megtéríti a biztosított épületek és lakások szerkezetileg beépített ajtóinak, ablakainak, erkélyeinek és loggiáinak üvegezésében bekövetkező törés- és repedéskárokat. Részletek a biztosítási szabályzatban.

A kiegészítő választása esetén megtéríti a biztosító: az üvegasztalok, bútorüvegek, az üvegmosdók, zuhanykabinok, szauna-ajtók és ablakok, a tükrök, akváriumok és terráriumok, a tűzhelyek üvegkerámia főzőlapjainak, bármely tűzhely üvegtetejének törés és repedés kárait. További részletek a biztosítási szabályzatban.

Megtéríti a Biztosító a biztosított épületek tetőszerkezetén vagy homlokzatán az előírásoknak és szabványoknak megfelelően rögzített napkollektorok és napelemek

 • az alapbiztosítási események vagy egyéb okból bekövetkező törés és repedéskárait, továbbá
 • a vandalizmussal, eltulajdonítással okozott kárait.

Az épületen kívüli felszerelési tárgyak helyreállításában, pótlásában és a rongálások, graffitik okozta károk helyreállításában ad segítséget. További részletek a biztosítási szabályzatban.

A Biztosító megtéríti a használati jellegénél fogva szabadban lévő ingóságokban, mint például: kerti bútor, hintaágy, kerti gyerekjáték, mobil medence, háziállatokban (kivéve ló, marha) az alapbiztosítási események által okozott, valamint a rongálás vagy eltulajdonítás miatt keletkező károkat. További részletek a biztosítási szabályzatban.

Az alapbiztosítási események, udvari csőtörés feltáró munkálatai által, vandalizmussal okozott károk esetében megtéríti: az elpusztult növények újratelepítésének költségeit, valamint a vandalizmussal megsemmisült termés értékét. További információ a biztosítási szabályzatban.

A Biztosító megtéríti az épületben állati kártevők által (madarak, denevérek, rágcsálók, rovarok) okozta károk eltávolítási, tisztítási és helyreállítási költségeit.

A Biztosító megtéríti a biztosított épületben vagy annak ingatlanán bekövetkezett csőtörés miatt elfolyt vezetékes víz értékét a biztosítási szabályzatban foglalt feltételek szerint.

Megtéríti a Biztosító

 • a nyitva lévő ajtón vagy nyitott ablakon keresztül a kockázatviselés helyén lévő épületbe/lakásba észrevétlenül behatoló, vagy
 • a Biztosított által jóhiszeműen beengedett személy által eltulajdonított biztosított háztartási ingóság vagy értéktárgy kategóriába tartozó vagyontárgyak vagy a biztosított készpénz kárait.

A Biztosító vállalja a készpénz, a Magyar Nemzeti Bank által jegyzett valuta, valamint az értékpapírok és betétkönyveket ért károk megtérítését 100.000 Ft-ig, mely károkat az alap- és a megkötött külön díjas biztosítási események okoztak.

Megtéríti a Biztosító a biztosított épület kulcsának, a biztosítottak bank-, hitelkártyáinak, személyi okmányainak elvesztése, ellopása vagy egyéb, a biztosított szándékától független okból való megsemmisülése esetén a csere, letiltás, újra beszerzés költségeit. További információ a biztosítási szabályzatban.

Megtéríti a Biztosító a

 • szabadidős, hagyományos és extrém sportok felszerelési tárgyainak a kockázatviselés helyén kívül, de az EU-n belül történt lopási kárait, valamint
 • a babakocsik kockázatviselés helyén kívül, de az EU tagállamainak területén történt lopási kárait a szabályzatban foglalt feltételek szerint.

Megtéríti a Biztosító a 10 évnél fiatalabb kerékpárok és elektromos kerékpárok kockázatviselés helyén kívüli, de az EU tagállamainak területén történt lopási kárait, valamint közlekedési baleset miatti töréskárait.

Megtéríti a Biztosító a Biztosított tulajdonában lévő vontatott lakókocsiban és a benne tárolt háztartási ingóságokban a kockázatviselési helyen, vagy az EU területén levő kempingben, továbbá a kempingbe történő utazás közben – az alapbiztosítási események által okozott károkat.

Megtéríti a Biztosító a temető igazgatóságának nyilvántartása szerint a Biztosítottak tulajdonában, kezelésében, gondozásában lévő, az ajánlaton illetve kötvényen megjelölt és igazoltan a Biztosított által fenntartott síremlékben, kriptákban az alapbiztosítási események-, és a lopás, rongálás, vandalizmus, valamint vadállatok által okozott károkat.

Olyan károkra és eseményekre térít, amelyek a definiált kockázatoknál - és általában a biztosítási szerződésekben - a biztosítási eseményekhez kapcsolódóan hagyományosan nem minősülnek biztosítási eseménynek.

Háztartási ingóság biztosítása esetén a Biztosító külön díj nélkül vállalja a biztosított fagyasztószekrényben, hűtőládában tárolt élelmiszerek megromlásából adódó károkat, amennyiben azt az elektromos áramszolgáltató, min. 8 órás, folyamatos szolgáltatás kimaradása okozta. További információ a biztosítási szabályzatban.

Megtéríti a Biztosító azokat a hirtelen és váratlanul fellépő károkat, melyeket a tűzkár nélküli füst és koromszennyezés okoz a biztosított vagyontárgyakban. Részletes információk a biztosítási szabályzatban olvashatók.

Ha beválasztja lakásbiztosításába a Beázás kockázatot, akkor ezen keretén belül évente egy alkalommal térülnek: a tetőfedésen, a panelhézagok szigetelésén és a káresemény előtt zárt nyílászárón keresztül beáramló csapadékvíz által okozott károk.

A Biztosító megtéríti a biztosított háztartási ingóságokban keletkezett azon kárt, amely – az EU területén – a Biztosítottak közlekedési balesetében következett be, függetlenül attól, hogy a balesetet esetlegesen a Biztosított okozta.

A kockázat halasztott kockázatviselésű szerződések esetén nyújt fedezetet azon károkra, melyekre

 • jelen szerződés kiterjed, de a Szerződő vagy a Biztosított más biztosító társaságnál lévő, azonos kockázatviselési helyre vonatkozó lakásbiztosítási szerződése nem nyújt fedezetet,
 • vagy ha az itt lévő fedezet magasabb biztosítási összegig szolgáltat, akkor a különbözetre.

A biztosító vállalja a vészelhárítási és egyéb, háztartási assistance (gyors segítség), kisiparosi kivitelezői, javítói jellegű szolgáltatás megszervezését víz-, gáz-, fűtésszerelő, tetőfedő, üveges, villanyszerelő, duguláselhárító, zárjavító, lakatos szakmákban.

Amennyiben a biztosított - a feltételekben részletezett módokon - másnak kárt okoz, a biztosító megtéríti a kárt a felelősségbiztosításnál megjelölt korlátok között és meghatározott értékhatárig.

Összegbiztosítás, ami a szerződésben meghatározott biztosítási összeget fizeti meg. A Bővített balesetbiztosítás baleseti eredetű halálra, rokkantságra és csonttörésre, illetve ezeken felül égési sérülésre és baleset miatti műtétre is szolgáltat.

Ez egy kárbiztosítás, amely a külföldi utazás során bekövetkező baleset vagy betegség miatt szükséges orvosi ellátásra, valamint poggyász károkra nyújt fedezetet a szabályzatban meghatározott feltételek szerint.

Az Ezermester szolgáltatás két részből áll. Egyrészt tartalmazza a nap 24 órájában hívható Lakásdoktor (+36-1-525-2737) vészelhárítási szolgáltatását, ezért nem köthető önálló Lakásdoktor kiegészítővel együtt. Másrészt tartalmazza a Gondnok (+36-1-255-0621) hétköznapokon 8-19 óráig, szombaton 8:00-16:00 óra között hívható szolgáltatását. Ez utóbbiban azt vállaljuk, hogy partnerünk javítási, karbantartási munkákat végez évente egy alkalommal, legfeljebb két órában díjmentesen, további alkalmakra pedig szakembert tud közvetíteni, de annak költségeit már a biztosított állja. Ha például bútort kell összeszerelni, polcot felfúrni, vagy akár csak izzót cserélni, jól jön az Ezermester szolgáltatás. Szakmalista a szabályzatban.

A biztosító fedezetet nyújt, amennyiben

 • a Biztosított kárt, vagy jogi érdeksérelmet szenved más személyek magatartása következtében, vagy
 • más személyek jogi érdekei a Biztosított magatartása következtében sérelmet szenvednek, és emiatt vele szemben bírósági, vagy hatósági eljárás indul.

Az építés, bővítés, felújítás alatt álló épületek, épületrészek, építmények esetén a Biztosító építés–szerelés biztosítási védelmet nyújt, amely a szerződés feltételei szerint kiterjed azok szerkezetileg kész állagára, beépített és még be nem épített alkotórészeire, tartozékaira, épület-felszerelési tárgyakra.

Megtéríti a biztosítottak garázsban tárolt személygépjárműveiben a kárbiztosítás alapbiztosítási eseményei következtében keletkezett kárait, maximum a kötvényen feltüntetett biztosítási összeg erejéig.

A biztosítottak (a gépjármű vezetője és utasai) tulajdonában álló, jelen szerződésben biztosított gépjárműveinek mozgás- vagy üzemképtelensége esetén assistance szolgáltatást nyújt (például helyszíni javító küldése, szállítás autómentővel, tárolás, kisegítő elutazás, stb.) a Biztosító a szabályzatban lévő feltételek szerint.

A biztosító a szerződésben meghatározott biztosítási összeg erejéig megtéríti a biztosított kutya vagy macska jelen feltételek szerinti betegsége vagy balesete esetén felmerülő állatorvosi költségeket.

A biztosított lakásban található elektromos háztartási gépek és szórakoztató elektronikai eszközök meghibásodása esetén a javítási költségekre nyújt fedezetet. Hogy pontosan mely eszközökre vállalja a biztosító a szolgáltatást, arról a feltételekben részletes tájékoztatást talál.

Összegbiztosítás, ami halálesetre és műtétekre téríti meg a szerződésben meghatározott biztosítási összeget a szabályzat feltételei szerint. 3 szolgáltatási egység választható arányosan növekedő díj ellenében.

Ez egy csökkenő fedezetű életbiztosítás: a szerződő választ egy biztosítási összeget és egy tervezett futamidőt. Az utolsó futamév letelte után a kiegészítő biztosítás megszűnik. A biztosított halála esetén az aktuálisan érvényes biztosítási összeget fizeti meg az örökös vagy kedvezményezett részére.

A biztosított halála esetén az adott biztosítottra a szerződésben meghatározott biztosítási összeget fizeti meg az örökös vagy kedvezményezett részére. Megköthető a szerződés bármely biztosítottjára, vagy a biztosítottaknak nem a kockázatviselés helyén élő hozzátartozóira. A biztosítottak a szerződéskötéskor 18–65 év közöttiek lehetnek.

A Biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy a jelen feltételek szerint a Biztosítottak kórházi ápolása esetén napi térítést nyújt.

A Biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy a biztosítási díj megfizetése ellenében a jelen feltételekben meghatározottak szerint a Biztosítottak részére megszervezi és az ajánlaton, illetve a kötvényen feltüntetett összegig téríti a CT és MR vizsgálat költségét.

Gyakran Ismételt Kérdések

 

A biztosítást bárki megkötheti, aki a vagyontárgy megóvásában érdekelt. Pl.: tulajdonos, tulajdonos hozzátartozója, bérlő, stb.

Minden lakásbiztosítási módozat szabályzata tartalmazza az alapbiztosítási eseményeket, melyekre minden szerződésben kockázatban állunk.

Pl.: Vihar, tűz, jégverés, felhőszakadás, földrengés,

Szerződését személyre szabhatja kiegészítő biztosítások megkötésével. Ilyen lehet pl: vízkár, betöréses lopás, üvegtörés

A szerződésben elsődlegesen az épületek (ház, lakás, melléképület, medence és egyéb építmények), valamint az ingóságok (háztartási ingóságok, értéktárgyak, keresőtevékenység vagyontárgyai) biztosíthatók.

Az Ön szerződésének tényleges elemeit a biztosítás kötvénye tartalmazza. A kötvényt lekérheti és a szerződés adatait megtekintheti az online ügyfélszolgálaton.

Kockázatviselésünk a kötvényen feltüntetett magyarországi kockázatviselési címen lévő vagyontárgyakra terjed ki. Ha ingóságait magával viszi (pl. nyaralás alkalmával), kockázatviselésünk kiterjed a szabályzatban meghatározott mértékig Magyarország (CSOB2000, CSB/CSBII, Globál és Otthon szerződések esetében), illetve az EU tagállamainak (LSZB/LSZB+, OKÉ szerződések esetében) területére is.

 • A kockázatviselési tartam előtt vagy után keletkezett károkra, illetve azokra, amelyek nem a szabályzatban meghatározottak szerinti eseményekből keletkeztek.
 • Azokra a károkra, amelyek háborúval, polgárháborúval, belső zavargással, lázadással, terrorcselekménnyel, tüntetéssel, illetve nukleáris energia károsító hatásával összefüggésben következnek be.

 • Közlési és változásbejelentési kötelezettség. Pl.: szerződő adatainak, elérhetőségeinek változása, lakcímváltozás, a biztosított vagyontárgy állapotában történő változás. Abban az esetben, ha lakcímét, levelezési címét, elérhetőségeit szeretné módosítani, legegyszerűbben az online ügyfélszolgálaton teheti meg, az „Adataim” fül alatt.
 • Díjfizetési kötelezettség: A szerződésben meghatározott gyakorisági díjnak az esedékesség időpontjáig kell a számlánkra megérkeznie. Online ügyfélszolgálatunkon a főoldalon befizetést indíthat, a Biztosítás adatai/Díjadatok fülön pedig díjfizetési módot és gyakoriságot módosíthat.
 • Kárbejelentési kötelezettség: A biztosítási eseményt az észleléstől számított 2 munkanapon belül kell bejelenteni, melyet itt tehet meg.
 • Kármegelőzési és kárenyhítési kötelezettség: Az ingatlant karban kell tartani, felújítani; távozás esetén bezárni; nem állandóan lakott épületeket különösen télen vízteleníteni kell; kár bekövetkezte után a további károsodások megelőzéséhez szükséges intézkedéseket meg kell tenni.
 • Állapotmegőrzési kötelezettség: A károsodott vagyontárgy állapotán a kárbejelentéstől számított 5 munkanapon belül – a kárszemle előtt – csak annyiban változtathat, amennyiben az a kárenyhítéshez szükséges.

Pl.

 • Csőtörés esetén a sérült csövet kicserélheti, de kérjük, hogy a burkolással várja meg szakértőnk jelentkezését. A helyreállítás folyamatáról kérjük, készítsen fotókat.
 • Üvegtörésnél megjavíttathatja az üveget, de kérjük, fotókkal dokumentálja az esetet.

A biztosítás éves díjú, azonban lehetőséget adunk a díj részletekben történő megfizetésére is. Az Ön által választott díjfizetési módot (csekkes, csoportos beszedés, egyéni utalás, bankkártyás) és gyakoriságot (havi, negyedéves, féléves, éves) online ügyfélszolgálatunkon, a Díjadatok fülön tekintheti meg és módosíthatja. (Havi csekkes díjfizetés nem válaszható.) A főoldalon a szerződés díját bankkártyával is kiegyenlítheti. A díjfizetési tudnivalókról bővebben a https://www.alfa.hu/ugyintezes/dijfizetesi-kisokos.html oldalon olvashat.

 • A szerződés kockázatviselési kezdete – ha nem halasztott kockázatviselési kezdettel jön létre a szerződés – az ajánlattételt követő nap 0.00 órája. Azonban egyes kockázatokra vonatkozóan várakozási időt kötünk ki, ami azt jelenti, hogy kockázatviselés legkorábban a várakozási idő után bekövetkezett káreseményekre terjed ki. Az érintett biztosítási eseményekhez tartozó várakozási időről a szerződés szabályzatában tájékozódhat.
 • A biztosítási szerződés, hacsak a felek valamelyike az évfordulót megelőzően nem nyilatkozik, hogy nem kívánja a szerződést megújítani, automatikusan létrejöhet a következő egy éves tartamra. Ha a szerződést az évfordulóra bármely fél felmondja, kockázatviselésünk a tartam utolsó napjának 24. órájakor megszűnik. A biztosítás évfordulójáról az online ügyfélszolgálaton, a Biztosítás adatai/ Alapadatok menüpont alatt tájékozódhat.
 • 2014. március 14 után kötött szerződések esetében , ha az esedékes biztosítási díjat nem fizeti meg, felszólítást küldünk, amelyben 30 napos póthatáridőt adunk. A 30 nap elteltét követően újabb emlékeztetőt küldünk. Ha a díjat ezt követően sem fizeti meg, a szerződés és a kockázatviselésünk a díjrendezettség végére visszamenő hatállyal megszűnik, kivéve, ha bírósági úton követeljük a biztosítási időszak végéig járó teljes díjat.
 • 2014 március 15 előtt kötött szerződések esetében, a biztosítás az első elmaradt érvényes díj esedékességétől számított 3 hónap elteltével szűnik meg.

Kérjük, befizetése során az alábbi átfutási, könyvelési időkkel számoljon:

 • egyedi átutalás: 2-3 munkanap
 • bankkártyás befizetés: 3-4 munkanap
 • csekkes befizetés: 4-5 munkanap

További kérdések és válaszok ezen a linken érhetőek el.

 

Dokumentumok és ügyintézés

A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.

A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.

 

Biztonságos lakókörnyezet a pincétől a padlásig…
Alfa Praktika Társasház és Lakásszövetkezet Biztosítás

További információk

Alfa társasház biztosítás