Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Eszközalapok befektetési politikái

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. befektetési egységekhez kötött életbiztosítási (unit-linked) termékeihez választható eszközalapokról, és befektetési politikájukról a termék kiválasztásával tájékozódhat.

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy az alábbi honlap-felületen az eszközalapok befektetési politikája mellett az eszközalapokra vonatkozó általános tudnivalók, az eszközalapokkal kapcsolatos kockázatok és a befektetési egységek eladásának/vételének átfutási idejéről szóló tájékoztatás is megtalálható érintett termékenkénti bontásban.

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a 2014. évi LXXXVIII. törvény (új Bit.) rendelkezéseinek megfelelően változtak az eszközalapok befektetési politikáinak tartalmi elemei. A változások a törvénynek való megfelelést szolgálják, az eszközalapok kockázati besorolása és a javasolt befektetési időtáv nem módosult. A módosított befektetési politikák 2018. október 15-től vannak érvényben.


Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy eszközalapjaink hátterében álló mögöttes befektetési alapok befektetési politikái az adott alapkezelők honlapjain is megtalálhatóak:

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek