Alfa Multitrend életbiztosítás

 • Megbízható, a pénzügyi világban elismert alapkezelők befektetési alapjai érhetők el eszközalapjain keresztül
 • Részesedést kínál különböző iparágak teljesítményéből
 • Az egyszeri díj mértékétől függően ügyfélbónusz jóváírásokkal növeljük megtakarítását

Dolgoztassa meg a pénzét!

Ha a világtörténelemben visszatekintünk, láthatjuk, hogy az elmúlt években, évtizedekben milyen hatalmas technológiai fejlődést élt meg az emberiség, ami a társadalmi és szociális életünk mellett a gazdaságra is óriási hatással van. Az elmúlt egy-két év rávilágított arra, hogy fontos az öngondoskodás illetve, nem mindegy, hogy megtakarításainkat milyen formában és hol tartjuk.

Annak érdekében, hogy a gazdasági hatásokat kihasználhassuk, és megtakarításainkat gyarapítani tudjuk, érdemes olyan befektetésekben elhelyezni ezeket, melyek rövid, közép vagy hosszú távon kedvező eredménnyel kecsegtetnek.

Dolgoztassa meg pénzét

Elismert hazai és nemzetközi alapkezelők befektetési alapjai érhetők el eszközalapjai által

klasszis díj

 

Az Alfa Multitrend életbiztosítás eszközalapjai mögött olyan elismert alapkezelők állnak, mint például a világ egyik meghatározó pénzintézete, a J.P. Morgan, a közel 50 éve működő Fidelity Investments, vagy az VIG Alapkezelő.

A magyar befektetési piac meghatározó, stabil szereplője. Az évek során számos befektetési alapja ért el kimagasló eredményeket.

*2021.06.30-i adat alapján

Milyen befektetési előnyöket kínál az Alfa Multitrend befektetési egységekhez kötött életbiztosítás?

 • Lehetőséget nyújt különböző országokban vagy akár speciális területeken működő vállalatokba történő befektetésre, így az eszközalapok által a világpiac jelentős szereplőinek számító vállalatok eredményeiből is részesülhet.
 • Az VIG Alapkezelő, valamint elismert hazai és nemzetközi befektetési alapkezelők válogatott kínálata is elérhető általa.
 • A magyar biztosítási piac menedzselt eszközalap választékának széles palettáját érheti el.
 • Az eszközalapok kínálatát az Alfa szakértői rendszeresen felülvizsgálják.
 • Az Ön kockázatvállalási hajlandóságához igazodva választható ki a megfelelő eszközalap.
 • Rendkívüli számláján eseti jelleggel is helyezhet el megtakarítást, melyhez a tartam során könnyen hozzáférhet.
 • Befektetési portfóliója összetételét rugalmasan pár kattintással, online is módosíthatja.

Ön is szeretné megtakarításából a maximumot kihozni?
Kérjen visszahívást kollégánktól!

Visszahívást kérek

Az Alfa Multitrend esetében választható eszközalapok a mögöttes befektetési alapok jellege, célpiaca és eszközallokációja alapján a következőképpen csoportosíthatók:

 

Pénzpiaci eszközalapok:
jellemzően bankbetéteket, rövid futamidejű állampapírokat tartalmaznak, melynek fő jellemzője az alacsony kockázati szint, mely alacsonyabb hozamlehetőséget kínál.

Abszolút hozamú eszközalapok:
befektetési szerkezetük rugalmasan változik a pozitív hozam elérése érdekében annak függvényében, hogy a piac mely területén kínálkozik
kedvező befektetési lehetőség.

Vegyes eszközalapok:
egy olyan diverzifikált, kiegyenlített portfóliót alkotnak, melyek célja a kockázat porlasztása. A fennálló kockázati szint megtartása érdekében előre meghatározott eszközaránnyal rendelkeznek.

Részvény és kötvény eszközalapok:
egy előre meghatározott piac, régió vagy ország eredményeiből részesülnek. Jellemzően az adott terület tőzsdei vállalatainak részvényei vagy kötvényei találhatóak az alapokban. Az alapok célja a legmagasabb tőkenövekedés elérése.

Árupiaci eszközalapok:
árfolyama jellemzően olyan fizikális termékekhez kötődik, mint például az arany.

Megnézem az elérhető eszközalapokat és visszatekintő hozamokat

Alfa Multitrend életbiztosítás esetén Ügyfélbónusz jóváírásokban is részesülhet

A szerződéskötéskor befizetett egyszeri díj nagysága alapján hűséges ügyfeleink részére ügyfélbónuszt írunk jóvá!

Amennyiben például a szerződéskötéskor befizetett egyszeri díja 1.000.000 Ft, úgy a szerződés 5. évfordulóján 4%-os ügyfélbónuszban részesül. Ha a befizetett egyszeri díja eléri a 4.500.000 forintot, akkor a szerződés 5. évfordulóján már 5%-os, a 10. évfordulón pedig plusz 1%-os ügyfélbónuszban részesül. Ha a befizetett egyszeri díja 10.000.000 Ft vagy azt meghaladó összegű, az 5. évfordulón 6%, a 10. évfordulón 2% ügyfélbónuszt írunk jóvá szerződésén.

Mit kell tudni még az Alfa Multitrend életbiztosításról?

 • Egyszeri díjas életbiztosítás: biztosítási díját a szerződéskötéskor egyösszegben kell befizetnie.
 • Tartam közben rendkívüli befizetésekkel bármikor növelheti a rendkívüli megtakarítási számláján elhelyezett összeget.
 • Alfa Multitrend életbiztosításának befektetési összetételét szabadon kialakíthatja a kínálatban szereplő 25 eszközalapból.
 • Részvisszavásárlás során a tartam közben hozzájuthat megtakarításához. Felhívjuk figyelmét, hogy a részvisszavásárlás előtt tájékozódjon a részletes feltételeiről, ugyanis ennek igénybevétele költséggel járhat és az ügyfélbónuszra való jogosultság elvesztését is eredményezheti.
 • Szerződésének 5. és 10. évfordulóján ügyfélbónuszban részesülhet.
 • Jövőbeni ügyfélbónusz jóváírásra akkor is sor kerül, ha Ön ugyan élt részvisszavásárlási lehetőségével, de ezt követően a Megtakarítási alapszámla értéke nagyobb, mint a szerződéskötéskor befizetett egyszeri díj.
 • Biztosításához 1 évre szóló közlekedési baleseti halál kiegészítő biztosítást adunk, melynek biztosítási összege a befizetett egyszeri díj 10%-a.

 

Egyéb tudnivalók:

 • Tartam nélküli, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás
 • Egyszeri díj minimuma: 1.000.000 Ft
 • Belépési életkor: 18-90 év
 • A biztosított tartam közben bekövetkező halála esetén a biztosító a megtakarítási számlák együttes értékét fizeti ki a kedvezményezett(ek)nek. A biztosított biztosítási szerződés első évfordulóját megelőzően bekövetkező közlekedési baleset miatti halála esetén ehhez hozzáadódik még a biztosítás kötésekor befizetett egyszeri díj 10%-ának megfelelő többlet szolgáltatás.

Dokumentumok és ügyintézés

A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.