Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Termékek kiemelt információs dokumentumai (KID)

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

Annak érdekében, hogy Ön a szerződéséhez kapcsolódó könnyen áttekinthető és összehasonlításra is alkalmas tájékoztatást kapjon, a kiemelt információkat tartalmazó dokumentum (KID) számításáról és közzétételéről szóló 1286/2014 (2014.11.26) és 653/2017 (2017.03.08) EU rendeleteknek megfelelően az alábbiakban tájékoztatjuk Önt, mint leendő szerződőt annak érdekében, hogy megalapozottabb döntést tudjon hozni. Amennyiben Ön biztosítási alapú befektetési termékeink iránt érdeklődik, kérjük figyelmesen olvassa el a hozzájuk kapcsolódó tájékoztatóinkat, és informálódjon azok várható költségeiről, hozamairól és kockázatairól!

Kiemelt Információkat tartalmazó Dokumentumokra vonatkozó gyakran ismételt kérdések

A VIG Russia Részvény Pro Eszközalap (HUF) esetében a Biztosító nem tesz közzé Kiemelt Információkat tartalmazó Dokumentumot. Ennek oka, hogy a dokumentum előállításához szükséges adatok nem állnak teljeskörűen rendelkezésre az eszközalap mögöttes befektetési alapjának felfüggesztése miatt, így a dokumentumban megjelenítendő adatok és információk félrevezetők lehetnek az eszközalapra, valamint azon élet- és nyugdíjbiztosítási termékekre vonatkozóan is, amelyek kínálatában az eszközalap szerepel. Az élet- és nyugdíjbiztosítási szerződések ajánlatfelvétel során az eszközalap nem válaszható ki az értékesítés alatt álló megtakarítási termékek eszközalap-kínálatában.

Archívum:

Termékek kiemelt információs dokumentumai (KID) 2023 archívum

Termékek kiemelt információs dokumentumai (KID) 2022 archívum

Termékek kiemelt információs dokumentumai (KID) 2021 archívum

Termékek kiemelt információs dokumentumai (KID) 2019 -2020 archívum

Termékek kiemelt információs dokumentumai (KID) 2018

Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek