Váltson e-kapcsolatra, és nyerjen 100.000 Ft-os ajándékot!

A zöldebb jövőért is tesz azzal, ha digitálisan veszi át biztosítási küldeményeit! Akció szeptember 26-tól október 9-ig.

Az Aegonnál nap mint nap teszünk a zöldebb jövőért, miközben ügyfeleinket is folyamatosan ösztönözzük a papírmentes, online ügyintézésre. Szeptember 26-tól egy új, fenntarthatósághoz kapcsolódó nyereményjátékot hirdetünk meg: heti 1 x 100.000 Ft Media Markt online ajándékkártyát sorsolunk ki az e-kapcsolatot választó ügyfeleink között. Váltson Ön is e-kapcsolatra, és a jövőben vegye át digitálisan biztosítási küldeményeit! Ezzel nemcsak a papírfelhasználás csökkentéséért, hanem saját kényelméért is tehet.

A nyereményjáték időtartama: 2022.09.26. – 10.09.

Hogyan válthat e-kapcsolatra? Legegyszerűbben online ügyfélszolgálati fiókjában, belépés után a bal oldali menüsávban található, E-kapcsolat menüpontban. Ha még nem rendelkezik online ügyfélszolgálati fiókkal, itt mindössze 2 perc alatt regisztrálhat.

 

Nyereményjátékunkról, valamint a papírcsökkentés fontosságáról ezen az oldalon olvashat bővebben: https://www.alfa.hu/landing/akciok.html