Új robogók a polgárőröknek

Az AEGON Magyarország is fontosnak tartja a lakosság védelmét

Húsz, teljesen felszerelt robogót vásárol a Polgárőr Szövetség az AEGON Magyarország Zrt. támogatásával. A járműveket szerdán vehetik át az érintettek.

Az Aegon Magyarország Zrt. támogatásával húsz darab új, teljesen felszerelt robogót vásárolt az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ). A „Polgárőrség” felirattal ellátott, Keeway RY6 50-2T típusú motorkerékpárokat szerdán adják át az érintett polgárőr-szervezeteknek az STR Motors 270 Kft. telephelyén, Törökszentmiklóson.

A polgárőrség a robogók használatával – azok mozgékonyságának köszönhetően – a járőrözést gyorsabbá, hatékonyabbá teheti, hiszen olyan területekre is eljuthatnak, amelyet eddig nem, vagy csak kevésbé tudtak megközelíteni. Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége az adomány felhasználásánál igyekezett olyan egyesületeket előnyben részesíteni, akik saját gépjárművet nem tudnak fenntartani és a lehető leghatékonyabban használják majd a robogót. Ennek nyomán tíz egyesület részesül az adományból: egy harmadik kerületi, hat városi és három, községben működő szervezet között osztják szét a járműveket.

„A lakásbiztosításoknál piacvezető AEGON Magyarország Zrt. számára kiemelten fontos a közbiztonság, a lakosság vagyonának a védelme, és meggyőződésünk, hogy ez az adomány hatékony eszközt jelent ennek elősegítéséhez” – mondta el az átadás kapcsán Drevenka Edit, az Aegon Magyarország kommunikációs igazgatója.

Lakásbiztosítás kalkulátor

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább