Online ügyintézéssel az SOS Gyermekfalvakért

Mintegy félmillió digitális ügyintézés révén több mint négymillió forintot gyűjtöttek össze az Aegon Biztosító ügyfelei az SOS Gyermekfalvakban élő közel négyszáz gyermek javára. 2020-ban az Aegon, a biztosító hálózata és a munkatársak által szervezett jótékonysági akciók keretében közel negyvenmillió forint értékben támogatott jótékony célokat.

Számos online ügyintézéssel – köztük számlabefizetéssel, adatmódosítással és igazolások letöltésével – 10 forint adományt generálhatnak az Aegon ügyfelei az SOS Gyermekfalvaknak. Az online ügyintézést ily módon népszerűsítő akció december 31.-ig tart és az eddigi adatok alapján december közepéig már több mint négymillió forint gyűlt össze az SOS Gyermekfalvakban élő mintegy 400 gyermek javára, akik valamilyen súlyos ok miatt – testi-lelki bántalmazás, szülő betegsége vagy halála – már nem élhetnek a családjukban. Az adomány SOS otthonok fenntartásához, fejlesztésekhez, pszichológiai segítséghez és a nevelőszülői hálózathoz nyújt segítséget. Az adomány egészen 2020 utolsó napjáig gyarapítható online ügyintézéssel az Aegon honlapján. Értékes nyeremények is várnak azokra, akik online intézik a biztosítási ügyeiket.

Az Aegon küldetése, hogy ügyfelei és családjuk biztonságáról gondoskodjon. De kiemelt prioritás az is, hogy társadalmi szinten fontos ügyek finanszírozása mellett jótékony programokban is részt vegyen. Társaságunk kármegelőzési és baleset-megelőzési programjaira fordított források mellett külön erőforrásokat biztosít jótékony célokra és arra biztatjuk a kollégáinkat, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a számukra fontos ügyeket. A szolidaritás és a segítségre szorulók támogatása fontos része az Aegon vállalati kultúrájának.

mondta a felajánlás kapcsán Zatykó Péter elnök-vezérigazgató.

A koronavírus évében az Aegon összesen mintegy harmincmillió forinttal támogatta az egészségügyben dolgozókat: az adomány az Uzsoki Kórház, valamint a SOTE Sürgősségi Betegellátó Osztály kijelölt alapítványaihoz jutott el, ezzel is hozzájárulva a koronavírus-járvány elleni védekezéshez. A támogatással az egészségügyi intézmények szabadon gazdálkodhatnak.

Az Aegon büszke arra, hogy munkatársai is adakoznak a segítségre szorulóknak. A hagyományos cipősdoboz ajándékozást az Aegon online szervezi idén, a munkatársak mellett a tanácsadói hálózat és az alkuszi igazgatóság és üzleti partnerei is csatlakoztak a felhíváshoz. Az általuk összegyűjtött összeget az Aegon megduplázta, ebből a dolgozói kezdeményezésből hárommillió forint adomány gyűlt össze.

Az Aegon a Heim Pál Gyermekkórházat támogatta nyáron egy tanácsadó munkatárs, Sárecz János kezdeményezésére: egy belsős tenisztorna keretében gyűjtöttek 1,1 millió forintot az Aegonosok, amit a biztosító megduplázott. Ebből a kórház ki tudta építeni a wifi hálózatát, és az elmaradt gyermeknap pótlására is jutott belőle. A kezdeményezést ismert emberek is támogatták: Horti Gábor sport kommentátor, Harsányi Levente rádiós műsorvezető, Szávay Ágnes teniszező, Katus Attila fitnesz edző és Aranyosi Péter humorista.

Budapest, 2020. december 28.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább