Három kategóriában nagydíjas az Aegon az alkuszok értékelése szerint

Lakossági vagyonbiztosítás, gépjármű-biztosítás és vállalati vagyonbiztosítás kategóriában is az Aegon kapta a független alkuszok nagydíját.

Személybiztosítás és utasbiztosítás kategóriában a dobogó harmadik fokára került az értékelések szerint.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége immár 15 éve ítéli az elmúlt évben legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítóknak járó, szakmai berkekben nagy elismerésnek számító díjakat. A szavazáson résztvevő szakemberek a különféle értékelő kérdésekre összesen több mint 20 ezer választ adtak, melyek alapján 2019-ben az Aegon három nagydíjat és két harmadik díjat hozott el versenytársai elől.

„Évről évre jelentős erőfeszítéssel fejlesztjük termékeinket és az ügyfélkapcsolatainkat. Digitális eszközökre optimalizált konstrukcióinkkal, egyszerűsített kárügyintézéssel és automatizált ügyfélszolgálatunk fejlesztésével igyekszünk minél kedvezőbb áron minél jobb minőségű szolgáltatást nyújtani. Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, és megtisztelő, hogy az értékesítésben nagy tapasztalattal rendelkező független alkuszok is elismerték erőfeszítéseinket.” – mondta a díjeső kapcsán Zatykó Péter, elnök-vezérigazgató.

Lakossági vagyonbiztosítás kategória

 1. Aegon
 2. Generali
 3. Allianz

 

Vállalati vagyonbiztosítás kategória

 1. Aegon
 2. Groupama
 3. Generali

 

Gépjármű-biztosítás kategória

 1. Aegon
 2. Generali
 3. Wáberer

 

Személybiztosítás kategória

 1. Metlife
 2. Generali
 3. Aegon

 

Utasbiztosítási Kategória

 1. EUB
 2. Mapfre
 3. Aegon

 

Budapest, 2019. október 1.

 

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább