Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Az Aegon felkészült az árvíz okozta károk gyors enyhítésére

Az Aegon, Magyarország vezető lakásbiztosítója megemelt kárszakértői létszámmal, meghosszabbított telefonos ügyfélszolgálati idővel felkészülten néz szembe az elkövetkező napok eseményeivel. A biztosító felajánlott a védekezésben résztvevő szervezeteknek 100 ezer darab homokzsákot, valamint önkénteseket toboroz munkavállalói közül.

A Duna magyarországi szakaszát a következő napokban elérő áradás ismét szükségessé teszi a védekezést a lakosság részéről is, ám a biztosítótól is fokozott készültséget igényel – hívják fel a figyelmet az AEGON biztosító szakemberei.

Az AEGON Magyarország felkészült az esetlegesen bekövetkezett károk minél gyorsabb rendezésére. Ennek érdekében a következő időszakra megtöbbszörözte kárszakértői létszámát, akik szükség esetén teljes létszámban mozgósíthatók. Kárrendezésre természetesen az ár elvonulása után kerülhet sor.

Kárbejelentéseket az interneten 0-24 órában várják a hét minden napján. A telefonos ügyfélszolgálat – szükség szerint – meghosszabbított munkaidőben várja a bejelentéseket. A munkaidő után üzenetrögzítő áll az ügyfelek rendelkezésére, és 24 órán belül mindenkit visszahívnak a biztosító szakemberei. Természetesen az ügyfélszolgálati irodákban is lehetőség van a kárbejelentésre.

„Az AEGON biztosító mindent elkövet, hogy ebben a kiemelten nehéz helyzetben is a megszokott gyors kárrendezési időt és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsa” – mondta Vereczki András, az AEGON Magyarország vezérigazgató-helyettese. „Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy a vezető lakásbiztosítónak most többet kell nyújtania a kárrendezésnél. Éppen ezért egyeztettünk az árvízi védekezésben résztvevő szervezetetekkel és felajánlottunk 100 ezer darab homokzsákot, amelyet szükség esetén használni is fognak.”

A biztosító további intézkedésként önkénteseket is toboroz, akik részt vesznek az árvízi védekezésben. Ügyfeleit pedig folyamatosan tájékoztatja az árvízi károk megelőzésének és a felmerülő károk enyhítésének lehetőségeiről.

Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek