Állatok mentora díjat kapott az AEGON

A kisállat-biztosítás nagy lépés az állatok védelméért, életkörülményeik javításáért

allatok_mentora_dij_szinesÁllatok mentora díjjal jutalmazta a Rex Alapítvány az AEGON Magyarországot a közelmúltban bevezetett kisállat-biztosításért, valamint az állatmenhely 1%-os kampányában nyújtott segítségéért. Az elismerést minden évben olyan támogatók kapják, akik átlagon felüli erőfeszítéseket tesznek az állatok védelméért, életkörülményeik javításáért.

Az egyik legaktívabb magyarországi állatmenhely, a Rex Alapítvány Állatok mentora díjat adományozott az AEGON Magyarországnak, amelyet a biztosító vezetői október elsején, az állatok világnapján vehettek át. A díjat minden évben olyan támogatóknak ítéli oda a Rex, akik erejükön felül tettek és tesznek az állatok védelméért, tartási- és életkörülményeik jobbá tételéért. Ezúttal az AEGON nemrég bevezetett kisállat-biztosítását ítélték átlagon felüli teljesítménynek. Ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy azok, akik úgy gondolják, házi kedvencük egészsége, élete nem múlhat a véletlenen egy baleset, betegség esetén, havonta minimális összegből biztosíthassák kutyájukat, macskájukat. A ’kisállat-casco’ nem csupán az orvosi költségekre nyújt fedezetet – biztosítva ezáltal, hogy az állat semmiképp ne kössön ki állatmenhelyen vagy az út szélén –, de téríti a kedvenc által okozott károkat, sőt betörés meghiúsulása esetén még az állat bátorságát is jutalmazza.

A biztosításon túl az állatmenhelynek sokat jelentett az a segítség is, amelyet a legnagyobb magyarországi biztosítótársaságtól az 1%-os kampányuk lebonyolítása során kaptak.

Az AEGON Magyarország az elmúlt időszakban nem csak a Rex Alapítványt, hanem például az Illatos úti Ebtelepet üzemeltető Közterület Felügyeletet is segítette: tavaly karácsony előtt a Tápfutár.hu webáruházzal közösen különleges akciót indítottak az Illatos úti Ebtelep lakóinak megsegítésére.

”Az AEGON vezetői és munkatársai hisznek abban, hogy összefogással, és minimális anyagi ráfordítással jobbá tehető az állatok sorsa. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a házi- és haszonállatokkal való felelős bánásmód még ma sem természetes mindenki számára.   Sok állatmenhely túlzsúfoltan, olykor emberhez, állathoz méltatlan körülmények között működik, ezeket a problémákat pedig meg kell és meg is lehet oldani” – mondta Drevenka Edit, az AEGON Magyarország kommunikációs vezetője.

Kisállat-biztosítás kalkulátor

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább