Az AEGON szolidaritásból segít az iszapomlás károsultjainak

A piacvezető lakásbiztosító, az AEGON Magyarország az ajkai térségben kialakult katasztrófahelyzetet mérlegelve úgy döntött: szolidaritásból segítséget nyújt az iszapomlás AEGON lakásbiztosítással rendelkező károsultjainak.

Az AEGON Magyarország vezetése az ajkai térségben történt iszapomlás okozta katasztrófa körülményeit mérlegelve úgy döntött: ingyenes kárszemlét és készpénzes támogatást nyújt károsult ügyfeleinek, hogy az érintettek minél előbb megkezdhessék a károk helyreállítását.

A lakásbiztosítások – az „all risk”, azaz minden kockázatot lefedő lakásbiztosítási termékeket leszámítva – nem nyújtanak fedezetet az iszapomlás következményeire, miután az anyagi felelősség ez esetben a tározó üzemeltetőjét, illetve az általa kötött felelősségbiztosítást nyújtó biztosítótársaságot terheli. Az AEGON Magyarország a katasztrófahelyzetet mérlegelve döntött úgy, hogy szolidaritásból ingyenes kárszemlét és – a kárszemlét követően – azonnali támogatást nyújt érintett ügyfeleinek.

A döntés értelmében a kárszakértők felmérik az ingatlanokban keletkezett károkat és dokumentálják azt, így azonnal megkezdhető a helyreállítás, a dokumentáció pedig később felhasználható a kártérítési eljárás során.A kárbejelentéseket az AEGON Magyarország a 06-40 /204-204-es telefonszámon vagy online várja >>

Lakásbiztosítás kalkulátor >>

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább