A VIG Igazgatótanácsának összetétele 2023. július 1-től

Hartwig Löger vezérigazgató, Peter Höfinger a helyettese

A Vienna Insurance Group (VIG) Igazgatótanácsának összetétele 2023. július 1-től a következő: Hartwig Löger vezérigazgató, az Igazgatótanács elnöke, Peter Höfinger vezérigazgató-helyettes és az Igazgatótanács elnök-helyettese, Liane Hirner, CFRO, Gerhard Lahner, Gábor Lehel és Harald Riener. Az Igazgatótanács valamennyi mandátuma 2027. június 30-ig szól.

A VIG Igazgatóságának jövőbeni összetételéről a Vienna Insurance Group Felügyelő Bizottsága 2022. november 29-i ülésén egyhangúlag döntött, megerősítve a Felügyelő Bizottság jelölőbizottságának 2022. szeptemberi javaslatát. „Az Igazgatóság összetételének meghatározása ilyen korai időpontban a stabilitást és a folytonosságot jelzi, amelyet a VIG Csoport képvisel. A több tudományágban is jól képzett igazgatósági csapat kiválóan kiegészíti egymást, és nagyon jól összehangoltan működik” – magyarázza Günter Geyer, a Vienna Insurance Group Felügyelő Bizottságának elnöke.

Elisabeth Stadler és Peter Thirring saját kérésükre – nyugdíj terveik okán – nem hosszabbítják meg 2023. június 30-án lejáró mandátumukat.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább