Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Tájékoztatás karbantartásról

Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2023. július 31. (hétfő) 19:00 órától 2023. augusztus 1. (kedd) 06:00 óráig a Biztosító névváltozása okán az informatikai rendszereinket érintő tervezett karbantartás miatt előfordulhatnak átmeneti kiesések.

  • Online ügyfélszolgálatunk – így különösen bankkártyás díjfizetés, kárbejelentés és igazolások letöltése – és az online szerződéskötés karbantartás miatt nem lesz elérhető.
  • Telefonos ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető.

Személyes ügyfélszolgálat:

  1. augusztus 1. (kedd) 9:00-től 12:00 óráig szolgáltatás kiesés esetén papír alapon rögzítjük a beérkező igényeket és azokat a szolgáltatás visszaállítása után nyitvatartási időben dolgozzuk fel. Az előbbiek okán esetlegesen megnövekedő ügyintézési idő miatt megértését és türelmét köszönjük.

Az átmeneti szolgáltatás kiesés ideje alatt esetlegesen tapasztalható néhány órás kiesés idején:

  • lakáskár esetén: tárja fel a területet, fotózza le a sérülést, a hibát hárítsa el, a cserélt alkatrészt őrizze meg. Fontos, hogy a terület visszaburkolásával várjon a káresemény bejelentéséig,
  • gépjárműkár esetén: a bejelentést a fenti időszakon kívül teheti meg,
  • évfordulós felmondás kezdeményezése esetén: a bejelentést a fenti időszakon kívül teheti meg.

A panaszbejelentéseket a panasz@alfa.hu e-mail címen fogadjuk. A beérkező panaszokat szokás szerint a panaszkezelésre nyitva álló 30 napos határidőn belül rendezzük.

Megértését és türelmét köszönjük.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább