Hirdetmény – Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés lehetőségekről

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) által nyújtható és a biztosító ügyfelei által igényelhető átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés lehetőségéről.

A Biztosító 2020. április 22-től átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés igénylését teszi lehetővé a következő életbiztosítási termékek esetén:

  • Aegon Help Baleset- és Egészségbiztosítás (AD-03, 12702)
  • Aegon Vitál (PR-01, 13240);
  • Aegon Vitál Max  (PR-02 13440; PR-03 13441);
  • Aegon RetróCSÉB (RC-01, 13217),
  • Aegon Gondviselés (WG-01, 13212);
  • Aegon Gondoskodás (WG-02, 13410);

 

 Az átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés feltételeit az Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés Szabályzat elnevezésű dokumentum tartalmazza.

A biztosító ügyfelei az Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés Szabályzat feltételeinek megismerését és azok elfogadását követően, az Átmeneti díjfizetés szüneteltetést és biztosítási összeg csökkentést igénylő nyilatkozat elnevezésű dokumentum kitöltésével és aláírásával tudják igényelni az átmeneti díjfizetés szüneteltetést és biztosítási összeg csökkentést.

A fentiekben ismertetett, a Biztosító által nyújtható átmeneti díjfizetés szüneteltetést és biztosítási összeg csökkentés igénylésének lehetősége 2020. április 22. napjától, a Biztosító általi visszavonásáig tart.

Kérdéseivel forduljon bizalommal a tanácsadójához, vagy közvetlenül társaságunkhoz.

Hirdetmény - Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés lehetőségéről

DSZ-H-230801

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább