Van segítség, ha ellopják a babakocsit

A gyerekes szülők tudják, milyen rossz érzés, ha ellopják a bolt elől vagy a játszótérről a csemete értékes babakocsiját… Szerencsére ma már erre az értékünkre is köthetünk biztosítást! Az Alfa OKÉ Lakásbiztosítással biztonságban tudhatjuk otthonunkat és a számunkra fontos értékeket.

Az egyik legdrágább felszerelés, amit egy baba az első napoktól kezdve használ, az a babakocsi. Egyes modellek százezer forintnál is többe kerülnek, így nem csoda, hogy ellopásuk igazi veszteség a család számára, csakúgy, mint az akár 40-50 ezer forintba kerülő bicikliké is. Az Alfa OKÉ Lakásbiztosítás ugyanakkor olyan speciális esetekben is fedezetet nyújt a család számára, mint amilyen például egy babakocsi vagy sportszer eltulajdonítása.

Tipikus helyzet, amikor egy szűk boltba a család nem viszi be a babakocsit, hanem leparkolja azt a járdán, csakúgy, mint a gyerek kismotorját, futóbiciklijét, kerékpárját. Ezt az alkalmat használják ki sokszor a tolvajok, és mire a család végzett a bevásárlással, az értékes játékoknak, sportszereknek, babakocsinak már hűlt helye.

Az Alfa OKÉ Lakásbiztosítás évente egyszer 50 ezertől 500 ezer forintig megtéríti a babakocsi eltulajdonításából fakadó kárt a családnak abban az esetben is, ha a jármű az utcáról vagy bevásárlóközpontban stb. tűnt el, tehát nem volt elzárva. A hagyományos biztosítások általában csak a garázsból, zárt tárolóból ellopott eszközökre térítenek. Az Alfa OKÉ Lakásbiztosítás ebben is egyedülálló.

A biztosítás ráadásul nem csupán Magyarország területén belül érvényes; a kockázatviselés helyén kívül, de az Európai Unió tagállamainak területén belül is számíthat az Alfa Biztosító segítségére. Így a külföldi nyaralásra is nyugodtan magunkkal vihetjük a babakocsit és a gyerek kedvenc sporteszközeit is.

 

Kérdése van az Alfa OKÉ Lakásbiztosítással kapcsolatban?

 

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább