Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Ezt senki nem mondta! – Nádasdy Ádám: „Megérezték a gyerekek, hogy én jövök, nem pedig hazajövök”

Miért fontos néha leülni a földre? Mit lehet tenni, ha a szerelmet nem kaphatjuk meg a házasságban? Hogyan egyeztethető össze az egyéni boldogság a családdal? Kinek a felelőssége, hogy úgy éljünk, ahogy szeretnénk? Két édesanya után, egy apával folytatódik az Ezt senki nem mondta! podcastsorozat. A harmadik részben Ott Anna vendége Nádasdy Ádám, nyelvész, költő, műfordító, tanár.

A szerzőt a podcastban új oldaláról ismerhetik meg a hallgatók: mesél például saját szüleiről és kiderül, mi az oka annak, hogy viszonylag későn kezdett verset írni.

Meghallgatom

„Magánügyekről nem volt szokás beszélni otthon, és hát nehéz ennél okosabbat mondani. Apám nagyon kiváló, nagy ember volt, és tényleg jó véleményt alkotott mindenről, de hát, hogy az én szívembe, hogy így mondjam, belelásson, azt nem. Azt nem akartam.”

Ezt senki nem mondta! az Alfa Biztosító támogatásával.

A beszélgetésben Nádasdy Ádám beszél arról is, hogyan igyekezett változtatni szülei tartózkodó, régimódi nevelési stílusán, megosztotta Ott Annával a fiatalon apává válás szépségeit és nehézségeit, mesélt házassága felbomlásáról és a szerelmi életére kapott reakciókról, és megtudhatjuk azt is, mi volt a költő módszere arra, ha megérkezett az ihlet, de a lakásnak egyetlen versírásra alkalmas, csendes zuga sem akadt.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább