Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Ezt senki nem mondta! – Az Alfa Biztosító támogatásával indít podcastsorozatot a szülővé válásról Ott Anna

Március 8-án indul az Ezt senki nem mondta! Ott Annával a Könyves Magazin podcast csatornáján.
 
A sorozatban írók, költők, alkotók beszélnek Ott Annának arról, mit lehet kezdeni szülőként a kételyekkel, a kihívásokkal, a váratlan helyzetekkel, a lelkiismeret furdalással, illetve milyen megoldások vannak arra, hogy mindkét szülő folytathassa a karrierjét a sokszor kiszámíthatatlan hétköznapokban.


Az Ezt senki nem mondta! premier epizódjának vendége Tompa Andrea író lesz, aki sallangok nélkül mesél anyává válásáról, sikertelen próbálkozásokról, örökbefogadásról, az anyai szeretet kialakulásáról, titkokról és arról, hogy milyen egy nyaraláson fél négykor felkelni regényt írni.

Meghallgatom

A sorozat következő epizódja március 12-én kedden lesz elérhető és onnantól hetente minden kedden érkeznek az újabb beszélgetések. Az Ezt senki nem mondta! vendégei lesznek többek között: Tompa Andrea, Tóth Krisztina, Nádasdy Ádám, Oltai Kata, Szabó T. Anna, Dragomán György és Péterfy- Novák Éva és Dr. Benkovics Júlia szülész-nőgyógyász is.

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább