Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Ezt senki nem mondta! – Dr. Benkovics Júlia: „Egyre inkább kiteljesedsz a szakmádban, majd kénytelen vagy megnyomni a stop gombot”

A Magunkról című könyv szerzője, Instagram oldalán több mint 46 ezren követik a női test működéséről szóló tartalmait. Praktizáló szülész- nőgyógyász, mellette két gyermek édesanyja.

Egy labdázás élményből jött rá, hogy orvos szeretne lenni, aztán a gyakorlatok során lenyűgözte a születés csodája, így választotta hivatását. Nagycsaládból érkezik, a szerinte az orvoslásban és az anyaságban vannak közös pontok, a podcastban el is árulja, hogy mik azok.

„Nem csak a mi szakmánkra jellemző, hogy ahogy egyre inkább kiteljesedsz a szakmádban, a nők számára eljön egy olyan pont, hogy egyszer csak azt kell, hogy mond, hogy akkor megnyomom ezt a stop gombot most. Hiába vagyok jobb, mint tegnap voltam, és hiába szeretnék még iszonyú sok mindent csinálni. Egyszer azt kell mondani, hogy stop, és ez nagyon-nagyon-nagyon nehéz.”

Meghallgatom

Ezt senki nem mondta! az Alfa Biztosító támogatásával.

Ott Annával beszél hormonokról, szülésről, születésről, karrierről, a mentális egészségről és ezúttal saját anyává válásáról is.

A sorozat április 16-án Szabó T. Annával és Dragomán Györggyel folytatódik.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább