Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

3+1 praktikus online ügyintézési funkció

Online ügyfélszolgálatunkon biztosításával kapcsolatban mindig naprakész információkhoz juthat a nap 24 órájában. Most mutatunk 3+1 olyan kényelmi funkciót, melyek segítségével még könnyebben intézheti ügyeit.

Az online ügyfélszolgálat eléréséhez regisztráljon ezen az oldalon. Ha már rendelkezik regisztrációval, belépés után az ugyfelszolgalat.alfa.hu felületen azonnal intézkedhet. A nyitóoldalon megtekintheti szerződése típusát, azonosítóját, ellenőrizheti a díjrendezettséget, valamint innen indíthat bankkártyás díjfizetést is. A következő funkciókkal pedig még kényelmesebbé teheti az ügyintézést.

3+1 praktikus online ügyintézési funkció

1. E-kapcsolat szolgáltatás

Ha szerződésére beállítja az e-kapcsolat szolgáltatást, biztosításával kapcsolatos fontos küldeményeket postai kézbesítés helyett e-kapcsolat fiókjába töltjük fel. Ez egy olyan kényelmi funkció, mely segítségével küldeményeit biztonságos tárhelyen, bármikor, bárhonnan elérheti. Ha küldemény érkezik e-kapcsolat fiókjába, értesítő e-mailt küldünk az Ön kapcsolattartási e-mail címére.

2. Írjon nekünk felület

A kapcsolatfelvétel mellett számos ügyet intézhet, például szerződésmódosítást igényelhet, felteheti a díjjal kapcsolatos kérdéseit, igazolást igényelhet és dokumentumokat küldhet számunkra.

3. Zöldkártya letöltése

A dokumentum nevét a színéről kapta, azonban a korábban még „zöld” kártya 2020. októbere óta már fekete-fehér színű. Ha utazásához zöldkártyára van szüksége, online ügyfélszolgálati fiókjában szerződésére kattintva, az Igazolások menüpontban azonnal letöltheti PDF-formátumban és már csak ki kell nyomtatnia.

+1 Gyakran ismételt kérdések

Ha biztosításával kapcsolatban kérdése merül fel, az online ügyfélszolgálatról könnyen és gyorsan juthat információkhoz. A gyakran ismételt kérdések részben összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő témákat, valamint konkrét ügyintézéshez kapcsolódó funkciók megtalálásában is segít a felület (pl. e-kapcsolat beállítása, küldemények megtekintése, személyes adatok módosítása, díj befizetése).

Online ügyfélszolgálat »

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább