Speciális biztosítást köthetnek a polgárőrök mostantól az Aegonnál

Speciális biztosítást köthetnek mostantól az Aegonnál a polgárőrök, ami a munkavégzés közbeni esetleges balesetekre nyújt védelmet. Ezzel köszönti az Aegon Magyarország a 25 éves Polgárőr Szövetséget.

A polgárőrséggel kapcsolatban általában arról szólnak a hírek, hogy polgárőrök hol és hogyan segítettek bajba jutott embereken, legyen szó akár árvízvédelemről, akár közlekedési balesetről, de akár egy sportrendezvény vagy falunap biztosításáról. Arról viszont kevés szó esik, a polgárőrök milyen veszélyeket, kockázatokat vállalnak a munkavégzés közben.

Az Aegon Magyarország már 10 éve partnere a polgárőrségnek, amely idén ünnepli 25 éves jubileumát. A kettős kerek évforduló kapcsán ezért az Aegon egy különleges ajándékkal készült: májustól elérhető a polgárőrök számára a munkavégzésükre kialakított biztosítás. A biztosítás az igazoltan szolgálatban lévő polgárőrökre vonatkozik, a szolgálat idejére. Nemcsak a munkavégzés közbeni balesetből fakadó sérülésekre, de az esetleges kórházi ellátásra, és a táppénz idejére is segítséget jelent a biztosítási összeg.

„Az Aegon Magyarország számára a polgárőrség mindig is fontos stratégiai partner volt” – mondta el Szombat Tamás, az Aegon Magyarország vezérigazgató-helyettese. „Az elmúlt 10 év alatt mindig olyan módon támogattuk a szövetséget, amely a mindennapi munkavégzésükben jelent hathatós segítséget. Idén a kettős jubileum alkalmából szerettük volna a szervezetben részt vevő emberek munkáját elismerni, ezért hoztuk létre számukra ezt a biztosítási csomagot. Hiszen munkájuk közben a lakosság biztonságáért és értékeinek védelméért dolgoznak, és teszik kockára sokszor a saját testi épségüket” – tette hozzá Szombat Tamás.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább