Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

“Viharnyomás” alatt is kiválóra vizsgázott az AEGON Magyarország ügyfélszolgálata

A Figyelő Top200 gálán elnyert, az Év pénzintézete cím után újabb elismerő oklevelet vehetett át az AEGON Magyarország: a „Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban” versenyben. Mint azt Vereczki András, a szolgáltatásokért felelős vezérigazgató helyettes kiemelte: a szakmai közvélemény elismerése után ez az eredmény azért rendkívül fontos, mert azok mondtak véleményt az AEGON-ról, akik igénybe veszik a szolgáltatásokat, vagyis az ügyfelek.

A Client First Consulting Kft. által idén második alkalommal szervezett versenyen az AEGON 19 más területen működő szolgáltatóval vette fel a versenyt. A biztosító ügyfeleinél a személyes kiszolgálás terén 88 százalékos, a telefonos ügyfélszolgálat teljesítménye alapján 86 százalékos ügyfél-elégedettséget mértek – a szolgáltatást ezt követően még próbavásárlásokkal is ellenőrizték a rendezők.

A magas ügyfél elégedettség annak fényében is rendkívüli – emlékeztetett a vezérigazgató-helyettes -, hogy a mérésének időpontjában a biztosító éppen a nyár eleji kárbejelentések tömegével birkózott. Vereczki András elmondta: az AEGON telefonos ügyfélszolgálata normál munkamenetben átlagosan naponta 2500-3000 hívást kezel, a viharkárok idején viszont 4500-5000 hívást regisztráltak, ami egy kisbiztosító többhavi forgalmát teszi ki. Az a tény, hogy ebben az időszakban is közel maximális volt ügyfeleink elégedettsége, újabb bizonyítéka annak, hogy helyesen döntöttünk, amikor az elmúlt években a biztosító forrásainak számottevő részét az ügyfélszolgálati munka felgyorsítására, hatékonyságának javítására fordítottuk – hangsúlyozta a vezérigazgató-helyettes.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább