Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Az AEGON Magyarország az év pénzintézete

A pénzügyi válságnak ellenálló gazdasági teljesítménye és rugalmas ügyintézése alapján az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.-t választotta az év pénzintézetének a Figyelő TOP 200 gála szakmai zsűrije.

A lakásbiztosítások területén piacvezető AEGON Magyarország tavaly tovább erősítette pozícióit a hazai biztosítási piacon, miután a gazdasági válság a piaci átlagnál jóval kisebb mértékben érintette üzleti eredményeit. A hivatalos indoklás szerint a társaság rugalmas ügyintézésével is kitűnt, amely idén különösen fontossá vált.

„Az elmúlt évek természeti katasztrófái rendkívüli feladat elé állították a biztosítótársaságokat, így a legnagyobb lakásbiztosítót, az AEGON Magyarországot is” – hangsúlyozta Zatykó Péter, vezérigazgató. „A most kapott díj elismerése annak a munkának, amit az elmúlt években végeztünk, hogy modernizáljuk szolgáltatásainkat, felgyorsítsuk, és a lehető legrugalmasabbá tegyük a kárrendezést. Ezeknek a korábbi erőfeszítéseknek köszönhető ugyanis, hogy helyt tudtunk állni a válság idején, és az idei rendkívüli nehézségek közepette is.” – tette hozzá a vezérigazgató.

Az AEGON Magyarország a kárszemlét követően általában 3 munkanap alatt rendezi ügyfelei kárát, de az idei rendkívüli évben is tudta tartani az 5 munkanapos átlagos átfutási időt. Az idei viharkárok idején az esetek több mint 40 százalékában a kártérítést pusztán az ügyfél telefonon történt bejelentése alapján átutalta a piacvezető lakásbiztosító, amelynek mintegy egymillió ügyfelét érintették az idei káresemények.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább