Adomány az erdei beporzóvédelemi programra

A Föld napjához csatlakozva erdei beporzóvédelmi akciót hirdettünk 2024. április 22. és május 22. között, mely során 10.000 AlfaGo applikáció letöltést tűztünk ki célul. Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy Ügyfeleink ezt jóval meghaladták, a kampány ideje alatt több, mint 17.000 AlfaGo letöltést hajtottak végre.

Amellett, hogy ezzel az új digitális ügyintézési lehetőséggel hozzájárulnak a papírfelhasználás csökkentéséhez, Ügyfeleink az applikáció használatával mindig naprakész információkat kaphatnak biztosításaikról, valamint ügyintézést, díjfizetést, kárbejelentést indíthatnak mobiltelefonjukról.

Az sikeres akció zárásaként 2.000.000 forinttal támogatjuk az Erdőmentők Alapítvány erdei beporzóvédelmi programját. Tekintse meg az óriáscsekk átadásáról készült rövid videónkat:

A kampányhoz közel 50 kollégánk is csatlakozott önkéntes program keretében, mely során edukációs előadáson vehettek részt, illetve rovarhoteleket, magpapírokat és beporzósegítő zümm-bogyókat készítettek.

Köszönjük Ügyfeleinknek, az Erdőmentők Alapítványnak és Kollégáinknak, hogy támogatásukkal ilyen sikeres akciót zárhattunk.

Az AlfaGo applikációról
bővebb információt ezen az oldalon olvashat:

AlfaGo