Hirdetmény – Egyszeri díjfizetésű életbiztosítások kedvezményes kötésének lehetőségéről

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) ügyfeleinek a Biztosító által nyilvánosan meghirdetett értékesítési akciójáról.

 A Biztosító egy előre meghatározott időszakban (továbbiakban: az akció időszaka) létrejövő új egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött Aegon 1×1 (TR-03R) életbiztosítási szerződések esetén, nem érvényesíti az újonnan létrejövő szerződések tartama alatt az Aegon 1×1 (TR-03R) életbiztosítási szerződések hatályos szerződési feltételében és függelékében rögzített szerződéskötési költséget, valamint rész-visszavásárlási és visszavásárlási költségeket sem.

A Biztosító az akció időszaka alatt újonnan létrejövő egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött Aegon 1×1 (TR-03R) életbiztosítási szerződések jövőbeli teljes visszavásárlása esetén továbbra sem adja vissza a hátralévő tartamra vonatkozó kockázati díjrészt, illetve a fentiek kivételével minden egyéb esetben az Aegon 1×1 (TR-03R) életbiztosítási szerződések hatályos szerződési feltételében és függelékében leírtak alapján jár el.

A Biztosító azon meglévő ügyfelei számára kínálja fel ezt az akciós lehetőséget, akik az akció időszaka alatt rendelkeznek olyan, a következő felsorolásban szereplő egyszeri díjas életbiztosítási szerződéssel, amely az akció időszaka alatt lejár:

  • Aegon Multifund (MF-01R, 13250R)
  • Aegon Select (MF-02R, 13251R)
  • Amsterdam Bridge (MF-02R, 13251R)
  • Matrix Value (MF-02R, 13251R)
  • Multifund Dollár (MF-21R, 13254R)
  • Multifund Euró (MF-11R, 13253R)

A Biztosító, fentiekben meghatározott ügyfelei abban az esetben tudnak élni a felkínált akciós lehetőséggel, ha a fenti felsorolásban szereplő egyszeri díjas életbiztosítási szerződésük az akció időszaka alatt lejár, és a lejáratot megelőző, vagy azt követő 30 napon belül új Aegon 1×1 (TR-03R) életbiztosítási ajánlatot tesznek. A jelen hirdetményben ismertetett akciós lehetőség kizárólag az újonnan kötött Aegon 1×1 (TR-03R) életbiztosítási szerződésekre érvényes.

Az akció időszaka 2020. április 29-től az akció visszavonásáig tart.

Kérdéseivel forduljon bizalommal a tanácsadójához, vagy közvetlenül társaságunkhoz.

 

Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., 2020. április 29-től

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább