Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

HIRDETMÉNY – Cégnévváltozás és terméknév változás – 2023. 08. 01.

Társaságunk tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2023. augusztus 1. napjától Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. cégnéven – rövidített név: Alfa Vienna Insurance Group Zrt. – (a továbbiakban: Biztosító) folytatja tevékenységét a korábbi Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

A névváltozás napját megelőzően létrejött biztosítási szerződéseket a névváltozás nem befolyásolja, azok változatlan tartalommal és felételekkel érvényesek.

A névváltozáshoz kapcsolódóan azon termékek esetében, amelyek nevében a Biztosító korábbi márkaneve (Aegon) szerepelt, terméknév változásra kerül sor. Ezen termékek neve 2023. augusztus 1. napjával a jelen hirdetmény 1. és 2. számú mellékleteiben foglaltaknak megfelelően megváltozik.

A Biztosító továbbá tájékoztatja ügyfeleit, hogy az 1. számú mellékletben foglalt termékekhez kapcsolódó szerződéses dokumentáció és minden hivatalos kommunikáció 2023. augusztus 1. napjával a Biztosító új márkanevével kerül kiadásra.

A 2. számú mellékletben található termékekhez kapcsolódó szerződéses dokumentációt a névváltozás nem érinti.

Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

1. számú melléklet – Értékesített termékek, amelyek neve megváltozott
2. számú melléklet – Nem értékesített, de állományban lévő termékek

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább