Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

HIRDETMÉNY – Az élet- és nyugdíjbiztosítási termékek Extra Ügyfélbónusz jóváírásának szabályairól

HIRDETMÉNY – Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) leendő ügyfeleinek a Biztosító által nyilvánosan meghirdetett akció keretein belül meghatározott

élet- és nyugdíjbiztosítási termékek Extra Ügyfélbónusz jóváírásának szabályairól.

Az akció a következő életbiztosítási módozatokra vonatkozik:

 • Alfa Relax Plusz nyugdíjbiztosítás (NY01, 13401)
 • Alfa Jövőtervező életbiztosítás (TR03, 13403)
 • Alfa Jövőtervező Hagyományos életbiztosítás (TR03, 13403)
 • Alfa Jövőkép életbiztosítás (TR10, 13452)
 • Alfa Premium Selection nyugdíjbiztosítás (NY06, 13431)
 • Alfa Premium Selection EUR életbiztosítás (TR18, 13413)
 • Alfa Premium Selection USD életbiztosítás (TR28, 13414)

Az akcióban meghirdetett Extra Ügyfélbónusz jóváírásának szabályai a következők:

 • Az Alfa Relax Plusz nyugdíjbiztosítás esetén a korábbi feltételeken túl, extra 20% ügyfélbónuszt ír jóvá a Biztosító a minimum 10 éves tartamra kötött szerződések esetén a szerződés 10. évfordulóján, minimum 20.000 Ft havi díj esetén.
 • Az Alfa Jövőtervező Hagyományos életbiztosítás esetén a korábbi feltételeken túl, extra 30% ügyfélbónuszt ír jóvá a Biztosító a minimum 10 éves tartamra kötött szerződések esetén a szerződés 10. évfordulóján, minimum 20.000 Ft havi díj esetén.
 • Az Alfa Jövőtervező életbiztosítás esetén a korábbi feltételeken túl, extra 30% ügyfélbónuszt ír jóvá a Biztosító a szerződés 10. évfordulóján, minimum 20.000 Ft havi díj esetén (az életbiztosítási módozat továbbra is 11 éves tartamtól érhető el).
 • Az Alfa Jövőkép életbiztosítás esetén a korábbi feltételeken túl, extra 30% ügyfélbónuszt ír jóvá a Biztosító a szerződés 10. évfordulóján.
 • Az Alfa Premium Selection nyugdíjbiztosítás esetén a korábbi feltételeken túl, extra 15% ügyfélbónuszt ír jóvá a Biztosító a minimum 15 éves tartamra kötött szerződések esetén, a szerződés 10. évfordulóján.
 • Az Alfa Premium Selection EUR életbiztosítás esetén a korábbi feltételeken túl, extra 10% ügyfélbónuszt ír jóvá a Biztosító a 10-14 éves tartamra kötött szerződések esetén, a szerződés 10. évfordulóján.
 • Az Alfa Premium Selection USD életbiztosítás esetén a korábbi feltételeken túl, extra 10% ügyfélbónuszt ír jóvá a Biztosító a 10-14 éves tartamra kötött szerződések esetén, a szerződés 10. évfordulóján.

Az akció 2023. szeptember 15. napjától visszavonásig érvényes, az élet- és nyugdíjbiztosítási ajánlatok rögzítésére alkalmas felületen véglegesített és beküldött ajánlatokra vonatkozik. Az akcióval érintett szerződések ügyféldokumentációja (Szerződési feltételek, Függelék, stb.) tartalmazza a jelen hirdetményben felsorolt extra ügyfélbónusz szolgáltatásokat. Az ügyfélbónusz összege a továbbiakban is az adott jóváírás évfordulójáig befizetett legkisebb mértékű havi – havitól eltérő díjfizetési gyakoriság esetén egy hónapra eső – teljes díj 12-szerese, mely után a hirdetményben meghatározott mértékű százalékkal számított összeg egyenlő az extra ügyfélbónusz összegével.

A biztosítási szerződések részletes leírását az élet- és nyugdíjbiztosítási szerződések hatályos Szerződési feltételei és Függeléke tartalmazza (https://www.alfa.hu/dokumentumok).

Jelen Hirdetményt a Biztosító az Alfa központi ügyfélszolgálati irodájában kifüggesztéssel, valamint az alfa.hu hivatalos honlapon (https://www.alfa.hu/dokumentumok) megjelenítéssel teszi közzé.

Kérdéseivel forduljon bizalommal a tanácsadójához vagy közvetlenül Társaságunkhoz!

HIRDETMÉNY - Az élet- és nyugdíjbiztosítási termékek Extra Ügyfélbónusz jóváírásának szabályairól

HB-AKCIO-230915

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek