Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Érvénytelen bizonylatok

Tisztelt Ügyfelünk!

Ön az alábbi dokumentumokban az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. közelmúltban elveszett ajánlati nyomtatványcsomagjainak, ügynöki arcképes igazolványok, díjnyugta csekktömbök és a biztosítási díjak átvételére alkalmazott ún. csekklapjainak sorszámát találja. Az itt felsorolt, sorszámmal rendelkező bizonylatok visszaélésre adnak lehetőséget, ezért kérjük, hogy a biztosításközvetítőtől kapott ilyen bizonylatokat ellenőrizze a listában. Amennyiben az Önnek átadott bizonylat sorszáma szerepel a listában, kérjük, haladéktalanul jelezze azt Társaságunknak!

Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Panasz és kiemelt ügykezelési csoport,
9401 Sopron, Pf. 22

A szerződése létrejöttében közreműködő biztosításközvetítő regisztrációját ellenőrizheti a Magyar Nemzeti Bank által vezetett biztosításközvetítői regiszterben, ehhez kattintson a https://intezmenykereso.mnb.hu címre. Kizárólag az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. fényképes igazolványával rendelkező üzletkötőtől, illetve a regiszterben megtalálható független biztosításközvetítő alkalmazottjától, megbízottjától fogadjon el biztosításkötése során bármilyen közreműködést!

(A PDF-ben a szerkesztés menüpont keresés funkciójával vagy a Ctrl+F billentyűk lenyomásával tud keresni.)

Üdvözlettel,
Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek