Töltse le, és védje otthonát!

Betörők, rablók, besurranók elleni védelem lakástulajdonosoknak és bérlőknek

Lakásbiztonság e-könyv - Töltse le, és védje otthonát!

Mondjon STOP-ot a betöréseknek!

Magyarországon átlagosan 32 percenként feltörnek egy lakást.Rengeteg trükk, óvintézkedés, apró odafigyelés van, mellyel eredményesen távol tarthatja otthonától a kéretlen betolakodókat, a letölthető Lakásbiztonság e-könyv segítségével minden nyaralás, hétvégi elutazás előtt vagy a munkába járás alkalmával megteheti a szükséges előkészületeket, hogy otthona védve maradjon a bűnözők támadásaitól.

23 oldalas, letölthető e-könyvünk segítségével megteheti a kellő óvintézkedéseket értékeinek védelme érdekében és könnyen megelőzheti, hogy otthona betörők célpontjává váljon.

  1. Legjobb riasztórendszerek és sajátosságaik
  2. 10+7 óvintézkedés, amit lakásáért megtehet
  3. Ötletek a lakás mechanikai védelmére
  4. 4 féle védelem ajtó zárak feltörése ellen
A Lakásbiztonság ebookot itt kérheti

Tippek, hogy otthona ne váljon célponttá!

A bűnözők módszeresen kifigyelik, mikor megyünk el otthonról, melyek a lakás gyengepontjai, valamint azt, hogy honnan és milyen értékeket tudnak ellopni. A bűnmegelőzési szakemberek szerint a készpénz, ékszerek, elektronikai kütyük, autókulcs – tehát jószerivel minden, ami a lakásból 3-5 percen belül elvihető, és nyereségesen eladható – gyakori és népszerű zsákmány, de a betörők kedvelt célpontjai még a melléképületben tárolt ingóságok (pl. kerékpár, fűnyíró, szerszámok, barkácsgépek) is.

23 oldalas, letölthető e-könyvünk segítségével megteheti a kellő óvintézkedéseket értékeinek védelme érdekében és könnyen megelőzheti, hogy otthona betörők célpontjává váljon.

  • Betörések elleni védelem
  • Balesetek a lakásban – Mire ügyeljünk?
  • Időjárás viszontagságai – Mit tehetünk?
  • Ideális lakásbiztosítás kiválasztása

Manapság megoldhatatlan, hogy mindig legyen valaki, aki otthon „őrzi a házat”.

Töltse le e-könyvünket, és erősítse meg otthona védelmét!

Letöltöm az e-könyvet